donderdag, april 23, 2009

Mekong river swim


Hoi hoi,

Enkele weken geleden op 5 april zijn we met enkele andere mensen de mekong gaan over zwemmen. Op dat ogenblik was ze 850 m breed. We leken rechtdoor te zwemmen, maar doordat het stroomafwaarts was, gingen we toch wat scheef. Gelukkig was daar ook de aankomst gepland.
Stefaan heeft het niet slecht gedaan is als 7de aangekomen (van de 160). Ik kwam iets later toe.
Met deze river swim vestigden we de aandacht op de vervuiling van de rivier en werd er aandacht geschonken aan de dolfijnen, die er zwemmen. De meeste deelnemers waren buitenlanders, maar we zagen toch ook een aantal Khmer. We kwamen zelfs in de krant. Als je goed kijkt zie ergens Stefaan staan. Wie vindt hem??

1 opmerking:

Tine zei

Hallo Elske en Stefaan, zo te zien zijn jullie al goed geïntegreerd! Een gezamelijk bad nemen?! Alle gekheid op een stokske, hopelijk loopt het daar een beetje zoals jullie verwacht hadden. Culturen kunnen nogal verschillen hé! Maar 't is altijd fijn als er anderen (zoals jullie) geïnteresseerd zijn in wat er op de rest van onze aardbol gebeurd. Oogkleppen dragen is makkelijk, maar 't lef hebben om rondom u te kijken lijkt me toch "cooler"!!! Allez, neem nog maar een duikske en nog veel succes daar hé. Knuffels van uw nichtje Tine!