donderdag, januari 26, 2006

Aftellen

Hallo lezers,

Het aftellen is bijna ten einde, het is bijna zover. De voorbereiding op een grote reis is wat te vergelijken met de voorbereiding op een trouwfeest. Ondanks zorgvuldige planning verlopen de laatste dagen sowieso nog zeer hectisch. Zo bleek bij het afhalen van de vliegtickets dat we toch een visum nodig hebben voor Thailand, en wel omdat we een open-retour ticket hebben. Gisteren dus gespurt naar het consulaat van Thailand (dankuwel Jan voor de lift), waar we enkele minuten voor sluitingstijd binnenvielen. Vrijdagnamiddag ligt ons visum normaal gezien gereed, meer op tijd is nauwelijks mogelijk. Voor de rest worden de laatste dagen gevuld met het in orde brengen van papieren allerhande (rva, vdab, belastingen etc.), het doorgeven van ons tijdelijk adres en vrienden een laatste keer bezoeken/ bezocht worden. Voor sommigen tot vrijdag voor een laatste drink, voor anderen tot een eerste 'flash' uit Bangkok (hopelijk...).

3 opmerkingen:

Anoniem zei

prettige en leerrijke reis... Els, hoe voelt de nieuwe voordeur?
verlies de weg terug niet... trouwens alle wegen leiden naar Zemst
groetjes
Michiel

Anoniem zei

Hey schrijvers,

Nog een uur of 8 en jullie volgende grote avontuur start pas écht. Na vertrouwd Andesgebied het verre Oosten... Ik volg mee!
Good luck!

timpi zei

Jullie zijn vertrokken! Nu zweven jullie waarschijnlijk ergens boven oost-europistan of zo...
Het heeft niet veel gescheeld of jullie mochten nog even op bezoek in Gasthuisberg deze nacht, maar de weeën zijn gestopt :-)

groetjes
pi & co