dinsdag, januari 31, 2006

Zemst-Laar

Hallo lezers,

U moet het eens proberen, op de luchthaven tegen iemand zeggen dat u met Biman airlines vliegt. De reactie is ofwel een beleefde glimlach ofwel een blik vol medelijden. Biman Airlines is de nationale vliegmaatschappij van Bangladesh, die er een punt van maakt nooit op tijd te vliegen. Maandagochtend kwamen we dus met een half dagje vertraging aan op de luchthaven om vast te stellen dat onze vlucht niet op het grote bord stond vermeld. Vreemd vonden we dat, alleen heeft Bima Airlines (wijselijk) geen balie in Zaventem. Na een koffie vertelde Avia partners ons dan dat ons vliegtuig de dag ervoor een noodlanding had moeten maken (2 van de 3 motoren kapoet) en in de 'hangar' stond. Voorlopig staat het vertrek gepland op woensdagmiddag, maar je weet maar nooit. Dus maar terug naar Zemst-Laar en in de namiddag naar Joker, maar veel konden ze daar ook niet doen, behalve eens bellen naar Bima. Een nieuw 'last minute' ticket kopen is astronomisch duur. Bima staat in ieder geval garant voor avontuurlijk onderweg zijn, we hopen een volgend bericht uit Bangkok te kunnen sturen.

groeten,
E & S

4 opmerkingen:

Anoniem zei

En vroeg da we daarvoor nutteloos zijn opgestaan... ;-)

timpi zei

Op de departures-pagina van "Brussels National Airport" staat de vlucht naar Dhaka van 13u30 ondertussen aangeduid als cancelled. Zou het vliegtuig dan tóch vogelgriep hebben?

Het hoofd niet laten hangen Els en Stefaan, jullie geraken wel ginder!

groetjes
pi & co

Anoniem zei

HI Els en STefan,

Ik had het nog voorspeld toen ik vrijdag in Leuven was.... Om jullie wat moed in te spreken. Ik ken nogal Nepalezen die wet diezelfde maatschappij vliegen en zij rekenen 1 week om te kunnen vertrekken.
Heel veel succes ermee. Je zult wel weggeraken. Daar ben ik zeker van.
groetjes
SYLVIE

Anoniem zei

En, zijn jullie vertrokken geraakt?? Ben benieuwd! Als het vliegtuig nu maar niet vastgesneeuwd zit - Wommersom zou in ieder geval een gladde en besneeuwde vertrekbasis zijn :-)

Groeten,

Katelijne