woensdag, oktober 08, 2008

muggen en electriciteit

Beste lezers,

Het einde van het regensiezoen is in zicht, met af en toe nog een hevige bui. De buien komen nu maar om de paar dagen, maar daarom niet minder hevig.
Toen we opstonden had het net goed geregend. Maar we ontdenkten dat er ook zeer veel muggen waren. We hebben ons onlangs een waar marteltuig gekocht. Een tennisracket waar spanning op staat en waarmee je de muggen kan electrocuteren. Ik herinner me dat we nog gelachen hebben toen mijn zus, Veerle, ons zo iets liet zien, en nu hebben we dat ook. 't Is wel effectief en, vooral spectaculair, met al die vonken.
Die racket kunnen we ook in 't stopcontact steken en heropladen.
Gisteren hebben we ook de electriciteit van ons appartement betaald. We hebben aan de eigenaar betaald, die dan naar de electriciteitsmaatschappij gaat om de factuur te betalen. Overschrijvingen zijn hier nog niet ingeburgerd. Ook wanneer je je internet op het einde van de maand moet betalen, moet je met het cash geld naar de internetmaatschappij gaan betalen.
De banken hebben hier nog potentieel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zuske,
Toch handig hé zo'n tennisracket. Ze zal toch van beter kwaliteit zijn aangezien ge ze kunt opladen. Zorg wel dat ge u zelf nooit als mug ziet, zeer pijnlijk! Spreek uit ervaring :))

Anoniem zei

Ja, ja, daar potentieel die banken en hier serieuze crisissen. Fortis en Dexia hebben ze al moeten redden van het faillisement.Alle spaarders zijn hun centen ofwel onder hun matras aan het steken ofwel naar een ander bank aan het brengen...blijf nog maar wat ginder (ondanks de muggen en het verkeersreglement)het gaat er hier nog even niet beter op worden.Ondertussen
is het al bijn a vakantie!! Joepie!! Wetenschappen is wel leuk om te geven. Geef wat thema's over wetenschap, misschien kom ik op mijn zoektocht wel iets tegen dat ook Stefaan kan gebruiken!Allez slaapwel, viviane