vrijdag, april 14, 2006

Planning

Wie onze reisplanning heeft bekeken, heeft al kunnen vaststellen dat er enkele wijzigingen hebben plaatsgevonden, om een understatement te gebruiken.
Onze planning ziet er nu als volgt uit:
We blijven in India tot eind juni met na Sikkim nog naar Punjab, Himachal Pradesh, misschien Ladakh (als de passen vrij zijn) en tussen eind mei en eind juni een korte trip naar het zuiden (Karnataka, Kerala, Tamil Nadu). Eind juni vliegen we dan naar Singapore voor enkele dagen om de visa voor Indonesie in orde te brengen. Dan gaat het per boot naar Sumatra. In Indonesie blijven we tot begin september om dan naar Bangkok te vliegen (visa Laos en China) met de bedoeling dan naar het noorden van Laos, Yunnan en Tibet te reizen. Maar dit is voor ons nog ver vooruit geplan en kan nog wat veranderen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We zijn zeker akkoord met de gewijzigde planning... maar nu eerst een zalig en vrolijk Paasfeest. Hier althans is het vandaag Pasen..! Wat doen jullie met Pasen? Is Pasen wel gekend als een hoogdag in Aziƫ?

Veel liefs!

Stefaan Vande Walle zei

Pasen hier geen hoogdag, geen paaseitjes dus. Spijtig. Op Goede Vrijdag is er wel een feestdag bij andere godsdiensten (Hindoes, Sikhs).